piatok 29. februára 2008

Zhromaždenie presunuté!!! Predpokladaný nový termín 11.3.2008

S poľutovaním musíme oznámiť, že ohlasované nedeľné zhromaždenie sa kvôli organizačným a byrokratickým komplikáciám neuskutoční. Téma však stále zostáva aktuálna a predpokladaný nový termín je 11.3.2008.

Ospravedlňujeme sa za prípadné vzniknuté komplikácie, dúfame však, že napriek všetkému sa všetci v utorok 11.3.2008 stretneme.

5 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Plánujete niečo aj v Bratislave? Tam to mám oveľa bližšie.

Anonymný povedal(a)...

5. marca je akcia v Bratislave. Sleduj: http://pospolitost.wordpress.com/

Anonymný povedal(a)...

Nevedel som o presunutí, ale našťastie som nezverboval nikoho ďalšieho, no aj tak pre budúcnosť organizátorov poprosím, aby tam vyslali aspoň nej. človeka..., boli tam 6 mestskí fízli a ja, cítil som sa ako ...!

Anonymný povedal(a)...

o kolkej sa bude konat dana demonstracia 11.3. a kedy bude zverejneny jej program?
p.s. chyba tu kontakt na autorov blogu.
nech zije integralne srbsko!

Anonymný povedal(a)...

Ospravedlňujeme sa, zároveň nás mrzí, že ste tam niektorí zbytočne prišli. Snažili sme sa aby sa o tom všetci dozvedeli, ktorým sme dali vedieť, hlavne ľuďom mimo BB. Mnohí sa ma pýtajú na presný dôvod presunutia akcie. Nuž, stáva sa to. No nakoniec to je určite v prospech celej akcie. Dnes bolo totiž dosť zlé počasie a v meste ani nohy. Ale dobre že si dal vedieť, že bola polícia prítomná. Aspoň vieme ako "dobre" sú informovaní a pripravení... V utorok 11.3. by to malo byť o 17:00. Sledujte stránku pravidelne a dozviete sa aj podrobnosti.